Riggprodukter

Vi är auktoriserade återförsäljare av Seldén mast och riggtillbehör, världens största riggtillverkare. Vi tillverkar både stående och löpande rigg, dvs. vi pressar rostfria ändstycken på 19-trådig wire, pressar taluriter på 133-trådig wire och vi tillverkar fall med wire och tågvirke.

 

Vi har också stor sortering av Spectra/Dynemalinor, som blir allt vanligare i stället för fall av wire/tågvirke. Vi kan i samarbete med Seldén hjälpa dig med flesta riggproblem.

 

Vi kan hjälpa till att bygga om din bom till single-line-reef-bom, dvs. du revar med bara en lina. Vi saluför också rodkickar samt alla andra tillbehör till din båt.

 

Läs allt om riggar på Seldens hemsida

 

 

Vi marknadsför och säljer Seldéns rullmaster, Furlin, och deras Single line reef bommar. Två utrustnings-detaljer som sitter som standard på nästan alla nyproducerade båtar som säljs i Sverige och stora delar av världen.

 

Två storsäljare som du naturligtvis även kan utrusta din begagnade båt med. Så känner du att segelhanteringen böjar bli jobbíg, kontakta oss så skall vi diskutera lösningar som gör livet ombord lättare.Sommarn är snart här igen. Dröj inte med större investeringar, för då blir de inte verklighet till nästa år heller.

Royal Marine Tändsticksvägen 8
593 38 Västervik
Tel: +46 490 177 00
Tel: +46 490 177 14
Fax: +46 490 358 83
Kontakta oss