Båtkapell   

Det är kapellmakare Camilla Berg som ansvarar för motorbåtskapell, sprayhoodar, sittbrunnskapell och dynor i egen firma CB Marine.

Camilla arbetar kvar i våra lokaler som tidigare. Tel. 0703351465

Segel, rullfockskapell och stackpack/Lazybag och vanliga segelkapell samt övrig sömnad ligger kvar i Royal Marine


CB Marine använder kapellvävar från de bästa leverantörerna som Sunbrella och Tempotest. Det är den absolut bästa duken som finns på marknaden idag med avseende på formstabilitet, färgäkthet, täthet och livslängd. Väven finns i ett flertal färger.

Vi kan naturligtvis sy i just den duken du vill men mot ett tillägg. 

Vi lägger stor vikt vid detaljarbetet. Snygga och prydliga sömmar, extra förstärkningar sär så behövsmm.Vi har en särskilt mallningsgarage där vi ställer in båtar vid mallning av kapell eller inredningsarbete. Om du så önskar kan  vi även bocka nya bågar och ändra formen på kapellet.
Vi arbetar både med aluminium och rostfritt. Du kanske vill göra kapellet delbart, sätta i fler fönster eller göra andra förändringar helt enl. dina önskemål. Vill du läsa mer om kapellduk  kan du läsa detta under segelkapell

 

För frågor och offert klicka här så kommer du till Camilla på CB Marine

 

 

Camilla Berg Kapellmakare

Camilla har arbetat hos osss i 16 år och har en gedigen kunskap om alla sorters kapell och dynor. 
Vi tillverkar både kapell och dynor till Windy Yachts of Scandinavia


Bayliner 195

Vi tillverkar kapell till många båttyper . Vi har många mallar att tillgå, men har också ett stort mallningsgarage där vi kan kan köra in upp 30 fots båtar.

Om det inte blir för långt att åka kan vi naturligtvis även åka till din båt.

 

Vi använder kapellvävar från de bästa leverantörerna som Citel och Sunbrella. Det är den absolut bästa duken som finns på marknaden idag med avseende på formstabilitet, färgäkthet, täthet och livslängd. Väven finns i ett flertal färger. Vi har även tillgång till Tempotest och sunbrelladukar

 

Vi lägger stor vikt vid detaljarbetet. Snygga och prydliga sömmar, extra förstärkningar där så behövs mm. Vi har ett särskilt mallningsgarage där vi ställer in båtar vid mallning av kapell eller inredningsarbete.

 

Om du så önskar kan vi även bocka nya bågar och ändra formen på kapellet. Kanske göra det delbart, sätta i fler fönster eller dragkedjor eller göra andra förändringar enligt dina önskemål.

 

Vill du läsa mer om kapellduk finns det urförlig information på sidan segelkapell


Nord west

Jofa 560 HT

Vi tillverkar även stolar,dynor samt annat inredningsarbete så som klädning av tak och skrov.

 

YAMARINE 5150

Örnvik 635 GP

Nord west
 

Storö 340

Maxim

Solö 25


Royal Marine Tändsticksvägen 8
593 38 Västervik
Tel: +46 490 177 00
Tel: +46 490 177 14
Fax: +46 490 358 83
Kontakta oss