Välkommen till Royal Marine

Vi chocksänker vissa segelpriser eftersom vi börjat importera segel precis som flertalet andra segelmakerier!


Men låt oss först kort berätta om vår familjeägda verksamhet. Vi är först och främst ett segelmakeri som funnits i branschen i snart 30 år. I mer än 15 år har vi även jobbat med kapell och båtdynor. Det betyder att här finns kompetens och kunskap insamlade under lång tid.

 


Eftersom vi själva både tävlar och familjeseglar har vi ganska bra koll på vad som krävs för att det skall vara roligt för alla ombord. Kanske har frugan tröttnat på en ”hel hög segel” i sittbrunnen när storseglet tas ner? I så fall skall du ha Stackpack / Lazybag! Eller är det så att gasten tröttnat på att stå framme på förskeppet i 15m/s och skifta försegel? Bara lugn vi säljer alla typer av rullfockssystem och hjälper dig att installera.

 

Har ni blivit trångbodda? Kanske har du länge kastat avundsjuka blickar på grannens sittbrunnskapell / supstuga? Vi har färdiga mallar för många olika båtar och de vi inte har mallar till där mäter vi upp och tillverkar ett kapell med perfekt passform. Men självklart kan vi hjälpa dig med allt annat som måste sättas i en symaskin; alla typer av kapell som: sprayhood, storsegelkapell/stackpack/lazybag, rullfockskapell, vindskydd, båtdynor (även spiralfjädermadrasser).

 

Så kommer vi med nyheterna då! Nu kan även vi erbjuda ”lågprissegel” eftersom vi tecknat ett avtal med Kinas största leverantör av kvalitetssegel med extremt låga priser. Det betyder att du som jagar pris i stället för tiondels knop kan finna vad du söker hos oss: extremt välgjorda segel, där vi har gjort både design och skärfil, till ett pris som om vi backat 30 år i tiden!!! Faktiskt nästan 35 % under dagens normala priser för svensktillverkade segel!

 


Sedan snart två år tillbaka har vi även tillverkat så kallade membransegel, alltså limmade segel med duken specialtillverkad för just ditt segel. Där de kraftbärande trådarna löper bågformigt upp genom seglet, orienterade exakt så som krafterna sprider sig i seglet. Du kan välja mellan tre, fyra eller fem skikt i laminatet. Tre för dig som bara måste vara först, fyra eller fem för dig som vill ha bästa möjliga prestanda men som prioritet nummer två även vill ha bästa möjliga livslängd.

 

Dessutom limmar vi dessa segel med Q-bond, ett limsystem som överträffar allt annat i limväg, och där bara några få segelmakare i Sverige kan erbjuda samma koncept. Dessa segel är för dig som inte jagar kronor utan jagar tiondels knop eller i vissa fall mer.

 


Välkommna till Royal Marine!
 

För att få en jämnare beläggning över året lämnar vi höstrabatt. Du som vet att det är dags för något nytt segel eller kapell eller något annat inför nästa säsong, passa på just nu. Utöver ett bra pris så har du dessutom fixat det som annars lätt faller i glömska och inte blir verkställt till nästa vår.

 

Är du intresserad av flera produkter så vill vi att du hör av dig. Det kanske finns möjlighet till någon paketrabatt om flera varor ingår.

Royal Marine Tändsticksvägen 8
593 38 Västervik
Tel: +46 490 177 00
Tel: +46 490 177 14
Fax: +46 490 358 83
Kontakta oss